Golf

HLY Golf 2021

Mikäli korona sallii, pelataan Helsingin Lääkäriyhdistyksen perinteinen golfkilpailu Nurmijärven golfkentällä perjantaina 3.9.2021.

Tarkempi kutsu julkaistaan myöhemmin.

Arvoisat HLY Golf -kilpailuun ilmoittautuneet tai ilmoittautumista harkinneet!

Kilpailumme, joka piti käydä 3.9.2021 Nurmijärvellä, joudutaan valitettavasti perumaan.

Syynä on toimihenkilöidemme tuohon ajankohtaan osuvat sairaslomat.

Pahoitellen ja parempaa ensi vuotta toivoen

Tuomo Tennilä
HLY golfasiamies

Virus voitti HLY golfin 2020!

Vallitsevan koronaepidemian vuoksi ei perinteistä kilpailuamme tänä kesänä järjestetty eli HLY Golf 2020 päätettiin jättää pelaamatta. Toivottavasti vuoden kuluttua tilanne on parempi!

VUODEN 2020 VOITTAJA - Korona
VUODEN 2019 VOITTAJAT

HLY:n malja

Avec-sarja
Pekka Punnonen

Lähimmäksi lippua

Lähimmäksi keskiviivaa

Pisin drive
Pirkko Sipilä (N) ja
Martti Ala-Opas (M)

Pirkko Sipilä vei HLY Golfin 2019

Nurmijärven golfkentällä pelattu Helsingin Lääkäriyhdistyksen golfkilpailu – järjestyksessään jo 29. – käytiin 6.9.2019 vaihtelevissa oloissa. Välillä paistoi aurinko lämpimästi, hetken päästä synkät pilvet peittivät auringon ja lopulta ukkoskuuro keskeytti pelit. Lopussa taas paistoi. Kisassa pelattiin radat A+B. Jatko voidaan kirjoittaa kuin vuosi sitten: kisan kärjessä juhlivat tälläkin kertaa naiset. Pirkko Sipilä otti ja voitti taas eli puolusti viime vuoden voittoaan menestyksellisesti. Pistebogeyna käydyssä kisassa hän löi 38 pistettä eli täsmälleen sama kuin vuosi sitten! Ensimmäiset yhdeksän reikää 20 ja jälkimmäiset yhdeksän 18 pistettä. Hän sai nyt nimensä neljännen kerran ikuisesti kiertävään ”Helsingin Lääkäriyhdistyksen malja” -kiertopalkintoon. Eeva Punnonen varmisti naisille kaksoisvoiton tuloksella 35. Matti Luodeslampi oli kolmantena 28 pisteellä.

Kärkiviisikko:
1. Pirkko Sipilä 38
2. Eeva Punnonen 35
3. Matti Luodeslampi 28
4. Arto Juusela 26
5. Peter Pippingsköld 24

Seuralaisten sarjan voitti Pekka Punnonen, 33 pistettä. Lähimmäksi lippua B8-väylällä pääsi Pirkko Sipilä (7,64 m). Hän löi myös naisten pisimmän avauksen A4:llä ja lähimmäksi keskiviivaa B9:llä (3,99 m). Miesten pisimmän avauksen löi Martti Ala-Opas (166 m).

HLY:n golfkisan osanottajajoukkoa, vas. Pekka Punnonen, Martti Ala-Opas, Pirkko Sipilä, Eeva Punnonen, Arto Juusela ja Henrik Nordman.

Jälleen voittaja: Pirkko Sipilä. Hän on voittanut yhteensä jo neljä kertaa.

Voittajan trophy!